je základem každé národní kuchyně. Na určité pokrmy se používají vždy stejné kombinace, a tak vznikly cí směsi, tak jak je všichni známe z dnešní doby. Jsou to například Kari, Grilovací Koření a mnohé další.
Pro některé národní kuchyně je určité koření typické. Pro Thajsko je to chilli, pro Čínu badyán, zázvor a sezam. V Indii se často používá pepř, kurkuma, česnek a zázvor. Mexická kuchyň se neobejde bez chilli a kayenského pepře a pro Španělsko je typické muškátový oříšek, skořice a koriandr.

Kdo jsme

Ahoj, jsme parta čtyřech kamarádů, kteří se zajímají o koření a ve svém eshopu ho prodávají na 210 druhů jeho druhů v prvotřídní kvalitě. Dále se snažíme, abyste objednané zboží obdrželi do 24 hodin od objednávky a se do Vaší kuchyně dostalo čerstvé.

Koření
Ohodnoťte příspěvek