Jak uspořádat tu nejlepší narozeninovou oslavu?

Narozeninové oslavy jsou důležité zejména pro oslavence. Určitě chcete aby si z oslavy odnesl co nejlepší zážitek. Proto byste se měli snažit, aby oslava byla co nejlepší. Jak ale na to? Co nesmíte zapomenout a jak byste měli postupovat?

Vyberte motiv oslavy

Obyčejné oslavy jsou zcela v pořádku, ale pokud chcete vaší narozeninové párty dodat nějaký ten šmrnc, uspořádejte ji na nějaké téma. Tuto skutečnost byste měli uvést dopředu na pozvánky, aby k tomu mohli hosté uzpůsobit své outfity. Téma může být nejrůznější, co vás jen napadne. Na dětské oslavy se hodí například nějaké pohádkové motivy, na dospělácké to může být třeba 80. léta, devadesátky, Marvel, oblíbené filmové postavy a mnoho dalšího.

narozeniny

Naplánujte nějakou zábavu

Každá dobrá oslava by měla mít i nějakou tu zábavu. Hosté se sice budou bavit i mezi sebou, ale je potřeba vytvořit i nějaký zajímavý program, který vyplní dobu trvání oslavy. Program se může odvíjet i podle toho, kde se bude párty odehrávat. Bude venku? Vymyslete nějaké venkovní aktivity, třeba různé hry, golf a podobně. Pokud bud oslava vevnitř, můžete zajistit baviče, DJ, který se bude starat o hudbu, nebo třeba kouzelníka.

Zajistěte vhodné občerstvení

Občerstvení je důležitou součástí každé oslavy. Bez něj se zkrátka neobejdete. Stejně jako bez zásoby nápojů, ať až alkoholických, nebo nealkoholických. Musíte se rozmyslet, zda chcete podávat jednotlivé chody hezky za sebou nebo naopak třeba formou bufetu. Rozhodně nezapomeňte na skvělý narozeninový dort!

narozeninový dort

Seznam hostů

Co by to bylo za oslavu, kdyby na ní chyběli hosté! Vyberte proto pečlivě, koho na chystané oslavě chcete. Vezměte v potaz rozpočet, který na oslavu máte a taky třeba to, zda jste někomu již byli na oslavě narozenin. Pak je totiž nanejvýš slušné pozvání oplatit. Hosty můžete pozvat osobně, ale při větším množství se spíše vyplatí rozeslat pozvánky.